Има хора, които могат с думи едновременно да ви усмихнат и да ви разплачат. Николета Хаджийска е репортер в bTV Новините и разказва истории така, че ви се иска да живеете безкомпромисно и страстно, друг път сърцето може да пропусне един удар от мъка. 

Ники е наш гост в рубриката ни "Твоите 5 в Инстаграм". Kои са любимите й снимки и какви интересни истории има около тях - гледайте във видеото. 

Снимка: Евгений Милов


ИСТОРИЯ ОПТИМИСТИЧНА И... С МАЛКО ТЪГА

"Тя е свързана с работен ангажимент, но докосна и мен като човек, не само като журналист. Това е първокласникът Алекс, чийто дом беше почти напълно разрушен от голямото наводнение на 2 септември. Въпреки бедствието и трудностите, на първия учебен ден той е с риза, дънки и цвете в ръка. Домът беше разрушен, в него нямаше играчки, столове, маси, дори и учебници, но той беше с цвете в ръка. Което говори за силата на духа!"

След всяка трудност трябва да вдигнем глава и да продължим напред - е философия, която и Николета споделя. 

Другите й любими снимки - вижте във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

ИСТОРИИ СЪС СВАТБИ И ТОПЛИ ХОРА 

Репортерът на bTV ни споделя и поредица от кадри от най-важния ден в живота на близките й приятели - сватби, на които тя е била шаферка и друга, на която е кумувала. Какво по-хубаво от това да продължиш точно по този начин едно приятелство от училище или университета? 

А когато става дума за топли хора, няма как да пропуснем и семейството. А то за Ники е особено важно.

"С майка ми, баща ми и сестра ми винаги сме били много задружни. Имали сме трудни моменти, но сме намирали опора един в друг". 

Защо изкачва връх  Мусала 14 часа?
Кое е мястото, където релаксира след тежко работно ежедневие?
Къде е прекарвала детството си?

Всичко това гледайте във видеото. 

Още интересно видео съдържание вижте на LADYZONETV.