"Социалната мрежа, освен за суета и за фукня, се ползва и за съхраняване на спомени" - твърди Александър Кадиев и смело ни показва любимите си постове, като гост в рубриката ни "Твоите 5 в Инстаграм".

Първата му история е свързана със забавно и щуро зимно изживяване, което има с любимата си Ивелина.

Предизвикан да излезе от зоната си на комфорт от нея и да остави компютърната игра, на която играе, той я изненадва с нещо наистина странно - съблича се по боксерки и се въргаля в снежните преспи.  

"Беше доста студено тази вечер и доста забавно. В действителност беше много шоково! Позабавлявахме се, смяхме се и извърших нещо, което ми е далеч от зоната на комфорт!" - споделя ни водещият на "Преди обед". 

Какво още ни показа Сашо Кадиев от Инстаграма си - гледайте видеото.

Друг любим пост от фийда му е снимка с големия Стефан Данаилов. Кадърът е от 75-ия рожден ден на обичания от всички актьор.

"Много обичахме да се смеем заедно и да си приказваме. Аз често го питах за оценка как се справям, защото му имах много доверие. И действително - много ми е помагал" - откровен е Сашо и емоцията определено се усеща в гласа му.

Най-новата пиеса на Александър Кадиев се казва "Игра за двама". В нея си партнира със София Бобчева, заместена впоследствие, защото очаква първото си дете, от актрисата Стефани Ивайло.  

Постановката може да гледате на 11.06 в София, 21.06 в Сандански и на 24.06 във Варна.

Какво още ни показа Сашо Кадиев - гледайте видеото.

Още от поредицата: