На 8 юни актрисата от „Супергърл“ и „Чудовищно“ Одет Анабъл публикува снимка, на която е бременна в 15-ата седмица, но побърза да уточни още в началото на текста към снимката, че това не е съобщение за бременност, защото вече е загубила бебето.

Актрисата е избрала именно тази дата, за да разкаже какво е преживяла, защото именно тогава е трябвало да се роди бебето ѝ. От текста става ясно, че това не се случва за първи, а за трети път през последните 5 години.

„Дейв и аз бяхме много щастливи, когато научихме, че съм бременна“, написа Одет. „След два спонтанни аборта след раждането на Чарли и след собственото ни пътешествие като двойка, най-после се чувствахме все едно сме на правилното място в живота си и това бебе беше подарък за нас.“

Одет Анабъл и съпругът ѝ, актьорът Дейв Анабъл, вече имат една дъщеря – 5-годишната Чарли. Двамата се разделиха за известно време през 2019 г., след което отново се събраха и очевидно са решили да опитат да си направят второ дете, но съдбата е имала други планове.

Новината за бременността на Одет и загубата на бебето е изненада за почитателите ѝ, защото снимките ѝ в социалните мрежи по никакъв начин не издаваха, че нещо такова се е случило. И актрисата обясни това в текста си.

„Споделям това, за да знаете, че нещата, които виждате в профилите в социалните мрежи, не винаги отразяват действителността“, написа тя. „Страниците ми в социалните мрежи се състоят предимно от хубави моменти. Опитвам се да ги поддържам колкото се може по-автентични, но предпочитам да се съсредоточавам върху хубавите моменти, защото така се чувствам по-добре. Но и това е истина и е част от живота.“

Одет Анабъл споделя, че това преживяване я е научило на две неща – да цени съпруга си, който ѝ е помагал и в трудните моменти и да осъзнава колко голямо чудо е първата ѝ дъщеря, която се е родила без проблем и сега расте здрава и щастлива.