Новините за семейство Болдуин не са никак хубави – само 2 месеца, след като Алек и Хилария зарадваха феновете си, че ще стават родители за пети път, съпругата на холивудския актьор обяви в Инстаграм, че са загубили момиченцето. Загубата е изключително тежка за Хилария, която само преди 7 месеца преживя още един спонтанен аборт.

В понеделник 35-годишната инструкторка по йога сподели с феновете си пост, в който обяснява, че при прегледа по-рано същия ден нищо не предвещавало тъжната развръзка. Във видеото се появява и 6-годишната дъщеря на звездната двойка Кармен, на която Хилария обяснява, че ще направят всичко възможно да я дарят с по-малка сестричка.

„Тъжни сме да споделим, че днес нашето бебе е починало в 4-и месец. Искаме да знаете, че колкото и зле да се чувстваме в момента, ще се оправим. Големи щастливци сме с нашите 4 здрави бебета... Казах на Кармен, че това бебе няма да се появи на бял свят, но ще направим всичко възможно и ще опитаме отново да й дадем по-малка сестричка. В момента съм наистина съкрушена.  Не очаквах това, когато отивах днес на преглед. Не знам какво друго да кажа. Още съм в шок.“

Последната загуба слага точка на една наистина трудна година за семейството на 61-годишния Алек Болдуин. През април Хилария обяви, че е загубила бебе, след като по време на прегледа не била открита сърдечна дейност. Тогава тя реши да говори открито по темата, за да окуражи и други, които имат проблеми със зачеването, да направят същото.

„Не се срамувам заради това преживяване", написа тя в Инстаграм, след като пометна. Искам да помогна за премахването на стигмата около спонтанния аборт и да накарам хората да го приемат за нещо нормално. Има толкова много тайнственост около първото тримесечие.“

Хилария и Алек са женени от 2012 г. и вече имат 4 деца - каката е на 6, а останалите трима са момчета на 4,3 и 1 г. Алек има и една дъщеря от брака си с Ким Бейсингър, който завърши с драматичен развод и дълга съдебна битка за попечителство над момичето.