Мария Бакалова се прибра в България след 3 години отсъствие. "Усещане за дом" написа тя и сподели няколко кадъра от хотела, където беше отседнала в центъра на София. Номинираната за „Оскар“ актриса се снима от откритата му тераса, откъдето столицата се вижда като на длан.

Звездата от "Борат 2" беше с дълга бяла рокля и черно кожено яке. Класическо съчетание, допълнено от ярко червено червило. 

"Видях се с мама, която снощи си дойде от Австрия, както и с някои приятели. Много е приятно, чувстваш се вкъщи, тук въздухът е различен! Ядох баничка“ - разказа тя за първите си дни в България специално за bTV. 

В хотела Мария се е поглезила с разнообразни плодове - физалис, ябълки, ягоди и грозде. "Най-хубавото ми време" - сподели тя в стори в Инстаграм. 

Снимка: instagram.com/mariabakalovaofficial/
От хотелската й стая се разкрива гледка към катедралата "Александър Невски", Народното събрание и централата на Българска академия на науките. 

"Скъпа! Страхотна си, писах ти на лично" - коментира под снимките й Наталия Кобилкина. 
Дали ще се случи някаква колаборация межди двете, ще е любопитно да разберем. 
 
Актрисата дойде у нас от Париж, където бе гост на Седмицата на модата и се срещна с някои от най-големите имена в модната индустрия.
 
След краткия си престой в България Мария замина за фестивала в Кан, където е премиерата на филма "Жените наистина плачат" (реж. Весела Казакова и Мина Милева).