Дженифър Лорънс сияе! 34-годишната актриса, която очаква второто си дете от съпруга си Кук Маруни, мина по първия си червен килим, откакто съобщи вълнуващата новина за втората си бременност.

На премиерата на филма „Zurawski v Texas“, на който Лорънс е продуцент, в Лос Анджелис в сряда, 23 октомври, тя позира в бяла рокля в стил тренчкот, докато притискаше бебешкото си коремче.

Снимка: Getty Images

Тя допълни роклята с черен колан, заедно с чифт черни балетни обувки. Междувременно актрисата, която изглеждаше в добро настроение, беше с бретон, а вълнообразните ѝ руси кичури падаха под раменете й. Визията й беше завършена с нежен грим.

 

Звездата от „Игрите на глада“ също така беше заснета да позира до режисьорките Мейзи Кроу и Аби Перо.

Снимка: Getty Images

Според Deadline „Zurawski v Texas“ е документален филм, който разказва историята на жени, чийто живот е бил изложен на риск заради строгите закони срещу абортите в Тексас, в резултат на което те са съдили щата.

Режисьори на продукцията са Кроу и Перо, а продуцент е Лорънс, заедно с Хилъри Клинтън и дъщеря ѝ Челси Клинтън. Документалният филм ще бъде пуснат на екран от 25 октомври в Ню Йорк, Лос Анджелис и градове в Тексас.

Снимка: Getty Images

Появявата на Лорънс на премиерата идва, след като Vogue обяви в статия в неделя, 20 октомври, че 40-годишната Лорънс и Маруни очакват второто си дете.

„Поздравления за Дженифър Лорънс! Носителката на „Оскар“ ще посрещне второто си дете със съпруга си, галериста Кук Маруни“, написа изданието в заглавието на публикация в Instagram, като добави, че представители на Лорънс са им потвърдили новината.

Снимка: Getty Images

Бъдещата майка на две деца и съпругът ѝ сключиха брак през октомври 2019 г. и вече са родители на син Сай, на 2 години, който се роди през февруари 2022 г.

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK