Докато предупреждаваше феновете си да бъдат подготвени за "каквото и да се случи" през 2024 г., Хю Джакман засне видеоклип, на който се вижда как е съблечен по бански точно преди да влезе в морето за първо "ледено" плуване през новата година.

55-годишният актьор от "Върколакът", който наскоро обяви раздялата със съпругата си, публикува в своя Инстаграм серия от самостоятелни снимки и послания по случай Коледа.

Последният му пост го показва само по черни гащета и обувки, докато стои на брулен от вятъра плаж и казва на феновете си: "Честита Нова година на всички!".

"Пожелавам на всички вас пълна с благословия 2024 г., независимо какво може да дойде - включително ледена вода".

След това той обърна гръб на камерата и се гмурна в студеното море, пише още БГНЕС.

Един от най-забавните му коледни постове беше този, в който призна, че охраната му е казала, че се е приближил прекалено близо до коледната елха в нюйоркския център "Рокфелер".

Той отиде да види огромното дърво сутринта на 25 декември и разказа на феновете си в публикация в Инстаграм заедно с поредица от снимки от посещението му на забележителността.

"Горещо препоръчвам да станете много рано сутринта на Коледа и да се разходите, за да видите коледната елха на Рокфелер център. Толкова е красива и изобщо не е претъпкана. Имах неприятности, защото излязох извън бариерата, но охранителят беше мил и ме пусна само с предупреждение", казва той.