Дъщерята на музикалната легенда Лайънъл Ричи – София и тв водещият Скот Дисик се разделиха, съобщи „ЮЕсУийкли“ в сряда. Двамата бяха двойка три години, а слуховете, че нещата между тях не вървят, се носеха в публичното пространство от седмици. Те се засилиха, когато 37-годишният Скот, който е бивша половинка на Кортни Кардашиян, влезе в рехабилитационен център, за да лекува „минали травми“, докато Ричи в същото време е забелязана да купонясва в Малибу с приятели.

Снимка: Getty Images

Дисик се настанил в центъра на 28 април. Като причина за това неговият адвокат посочва смъртта на родителите му в миналото:

„Скот иска най-накрая да се справи с болката, която мълчаливо изпитва дълги години поради внезапната смърт на майка си, последвана от смъртта на баща му 3 месеца по-късно, Скот взе решение да влезе в рехабилитационно заведение, за да се справи с миналите си травми."

След излизането на 37-годишния тв водещ от центъра двамата с 21-годишната дъщеря на Лайънъл Ричи се събрали, за да прекарват времето си заедно под карантина.

Повратната точка в отношенията между двамата бил 37-ят рожден ден на Скот, на който София не присъствала. Към партито се присъединили бившата Кортни Кардашиян и трите им общи деца със Скот – 10-годишният Мейсън, 7-годишната Пелелопе и 5-годишният Рейн.

Снимка: Getty Images

Скот и София започват връзката си през лятото на 2017 година. По това време бащата на София – Лайънъл споделя пред „„ЮесУийкли“, че е изплашен от факта, че най-малкото му дете е във връзка с мъж, който е с 15 години по-възрастен от нея.