Често се случва феновете да разберат, че любимата им звезда е сгодена или бременна, преди това да бъде съобщено официално. И почитатели на певицата Тейлър Суифт смятат, че са разгадали скрито послание в една от песните ѝ, от което става ясно, че Тейлър е сгодена. А не бива да подценяваме способностите на нейните фенове, защото това няма да е първият таен код, който разбират.

Снимка: Getty Images

Музикални фенове с отличен слух са забелязали, че в новия запис на песента “Love Story”певицата съвсем леко е променила текста. И сега вместо да пее думите „just say yes“, което означава „просто кажи да“, тя пее „just said yes“, което се превежда като „току-що каза да“.

Според почитателите ѝ, които си падат по конспиративни теории, с тази песен Тейлър им казва, че се е сгодила за приятеля си Джо Алвин. Предполага се, че двамата са заедно от 2016 г. и феновете им отдавна очакваха да направят следващата стъпка.

Някои от тях дори имат теория, че Тейлър Суифт ще обяви официално годежа си на 13 декември, когато ще навърши 31 години.

Снимка: Getty Images

Преди няколко месеца певицата пусна най-новия си албум, по който е работила с непознат на публиката човек на име Уилям Боуъри. Тогава феновете ѝ отново заподозряха нещо скрито и се появи теорията, че зад това име стои именно Джо Алвин. По-късно този слух се оказа истина. Ще видим дали ще е така и с предполагаемия им годеж.