Сердика Център обяви 14 септември за „събота на адреналина“, превръщайки се в сцена под открито небе за две ексклузивни за България събития – първата международна мото-среща на феновете на “Gold Wing” и танцовият спектакъл BALLOONIC, откриващ шестото издание на международния фестивал за съвременен танц Sofia Dance Week.

Петдневният „треффен“ на колела, организиран от мотоклуб " Златно крило" и обиколил Рилски Манастир, Панагюрище, Копривщица, Историческият Музей, Храм-паметник Александър Невски, завърши на покрива на Сердика Център в събота - точно в 15 часа. BEACH BAR събра над 500 ръмжащи мотора Honda Gold Wing. Събитието, освен атрактивно за всички присъстващи, се реализира и в подкрепа на кандидатурата на София за европейска столица на културата - 2019 г.


В 20:00 часа Сердика Център обяви „танците за открити“ с първото от трите грандиозни изпълнения на примата на въздушната акробатика Натали, която демонстрира танци на 20 метра височина, издигната от балон, пълен с хелий. BALLOONIC спектакълът в три сета – с обръч, на ленти и само с метален обхват около кръста - предизвика вълна от удивление и аплодисменти у зрителите. Пируетите на ръба на човешките възможности, обгърнати в ярки цветове и под звуците на класическа музика доведоха до екстаз гостите на партито. За доброто настроение в BEACH BAR Сердика Център се грижиха и музикалните поздрави на виртуоза на саксофон Сергей Сергеев, миксирани в сетовете на DJ JIMMY.


Е, адреналинът вече има запазено място в Сердика Център, а изненадите тепърва предстоят…Актуална информация за събитията в BEACH BAR Сердика Център можете да откриете на www.serdikacenter.bg и на Facebook страницата.