Иванка Тръмп е на официално посещение в Колумбия. Вместо върху целта на посещението обаче социалните мрежи се фокусираха изцяло върху външния вид на дъщерята на президента Доналд Тръмп, която е и негов съветник. Новата й прическа, и най-вече изборът й на рокля при една от срещите, неочаквано приковаха вниманието на всички.

По време на срещата си с вицепрезидента на Колумбия Марта Лусия Рамирез и с министъра на отбраната Гилермо Ботеро в Богота вятърът си направи лоша шега и превърна Иванка в растение, а някои направо я оприличиха на зелка. Моделът на дрехата е на колумбийската дизайнерка Джоана Ортиз и струва 1435 евро, отбелязва в. „Индипендънт“

Така един не толкова сполучлив избор на рокля, съчетан с непредвидени климатични условия, предизвикаха истинска буря от шеги и закачки.

 

Иначе една от целите на това посещение e да се създаде „стратегически съюзи между двете страни за постигане на програми за развитие, насочени към обучение, финансиране и насърчаване на жените да просперират трудово и икономически."