.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Жените в живота на Тръмп: Иванка

Евгений Милов | преди 2 години
Снимка: Abbey Drucker / ivankatrumpfinejewelry.com
Доналд Тръмп е баща на 5 деца, а Иванка – негова първородна дъщеря

Знаехте ли, че новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп е баща на пет деца, а Мелания – негова едва трета по ред съпруга? През 1977-а Тръмп се жени за чехкинята Ивана Зелничкова, която ражда синовете му Доналд Младши и Ерик, както и дъщеря му Иванка.

иванка тръмп
Снимка: Abbey Drucker / ivankatrumpfinejewelry.com

През 1992 г. Доналд се жени за Марла Мейпълс, която му ражда Тифани, но през 1999-а Тръмп отново се развежда, за да се ожени за настоящата си съпруга – словенката Мелания Кнаус, която му ражда Уилям Барън.

иванка тръмп
Снимка: ivankatrump.com

След като ви запознахме с новата първа дама на САЩ Мелания Тръмп, време е да представим и първородната дъщеря на Доналд – красивата предприемачка Иванка Тръмп и проекта й за работещи жени #WomenWhoWork, откъдето (най-малкото) да си свалите готин ноемврийски тапет за компютъра или смартфона като този:

иванка тръмп
Снимка: ivankatrump.com
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите