Принц Хари участва в късното шоу на Джеймс Кордън по Си Би Ес. Забавното интервю бе в открит туристически автобус, предназначен за разглеждане на забележителностите на града.

„Живея от 6 години в Лос Анджелис и донякъде се считам за местен. Затова, когато мой приятел се премести наскоро в града, реших да му покажа очарователните потайности на Ел Ей“ – започна Джеймс Кордън и не се поколеба да каже от автобуса на принц Хари (чакащ на тротоара), че трябва да си плати таксата за туристическата обиколка и тогава да се качи.

„Къде е рейндж роувъра (британски модел автомобил – бел.ред.)… А и нали знаеш, че ние, кралските особи, не носим кеш“ – отговори принц Хари. 

В хода на разговора водещият попита Хари за неговия 21-месечен син и лицето на принца светна.

„Арчи е страхотен! Вече комбинира три или четири думи, понякога пее песнички. Първата му дума бе „крокодил“ – призна Хари.

Той разказа, че съпругата му Мег (както той я нарича) прави чудесна закуска с подаръка, изпратен от кралица Елизабет.

„Баба ми попита какъв коледен подарък да изпрати за Арчи и Мег помоли за гофретник. Сутрин тя прави смес от органични продукти и се получава страхотна закуска. С малко кисело мляко и конфитюр. Или пък с мед“ – обясни Хари.

Разбира се, принцът коментира и темата за напускането на кралското семейство и преместването от Великобритания в САЩ.

„Беше много тежко. Всички знаем каква може да бъде британската преса. Цялата тази токсичност разби психичното ми здраве. Затова направих това, което всеки съпруг и баща би направил – да се махнем от тази среда“.