Меган Маркъл и принц Хари поканиха известни личности да участват в първия епизод на своя подкаст Archewell Audio, посветен на края на 2020 г. и надеждите за следващата година.

В 34-минутното аудио участват Елтън Джон, Тайлър Пери, Дийпак Чопра, Наоми Осака и други известни личности, но най-голям интерес предизвикват няколкото думи, произнесени от 19-месечния син на двойката – Арчи, в самия край на записа. Това е първият случай, когато можем да чуем гласа на детето.

С помощта на родителите си Арчи казва “Happy New Year” (Щастлива Нова година).

В последните минути на подкаста можем да чуем и госпъл музиката, която е звучала в края на сватбената церемония на Меган и Хари, докато те са излизали от църквата „Сейнт Джордж“ в Уиндзор през май 2018 г.

Песента "This Little Light of Mine'' е била изпълнена от Карън Гибсън и госпъл хор. 

„С тази музика искахме да започне съвместният ни живот. Посланието на песента е да използваме силата, която всеки таи в себе си, за да направим света по-добро място“ – обясняват херцозите на Съсекс.

По-рано този месец Меган и Хари обявиха, че чрез своята компания Archewell Audio са подписали „многогодишно партньорство“ със Spotify.