Изминалата година беше важна за Кейт Мидълтън - тя стана майка - роди принц Джордж. Със сигурност показа на света какво означава модерна кралска особа - Кейт и Уилям живееха заедно, преди да сключат брак. Освен това е първата булка в кралската фамилия, която има университетско образование. Кейт също така е и най-възрастната булка, извървяла пътя до олтара.

Това обаче са само част от причините, поради които светът я обича. Ето още няколко:

Тя е модерна


Преди да се омъжи за принц Чарлс, семейството на принцеса Даяна трябваше да докаже, че булката е девствена. Колко са различни нещата днес! Кейт и Уилям живееха заедно преди да сключат брак. Което може и да ви се струва естествено и нормално, но в света на кралските особи изобщо не е толкова добре приета традиция.

Кейт Мидълтън - минус 13 килограма за 6 седмици. Но как? >>

Тя показва любов към сестра си

 

Всеки, който е близък със сестра си, може да се разпознае във връзката между Кейт и Пипа. Освен, че са сестри, те очевидно са и близки приятелки. Какво по-хубаво от това?

Тя е активна

Кейт обича да играе тенис, гребането, както и хокея на трева. Освен това тя е момичето, поставило рекорди по висок и дълъг скок в своята гимназия.

Първият семеен портрет на Кейт, Уилям и Джордж Александър Луи >>

Не се страхува да се забавлява

 

Дали ще подкрепя отборът на Великобритания в Олимпийските игри или ще танцува, Кейт знае как да си изкара добре.

Естествено красива е


Бляскавата й кестенява коса изглежда здрава и естествена. Вместо да издевателства над нея със сложни прически и смели импровизации, Кейт просто я оставя да пада около лицето й.

Секси е


Според легендите принц Уилям се влюбил в Кейт, когато я видял да дефилира в секси прозрачна нощница на модно шоу в университета си.

 Пътува по целия свят

Международните приключения на Кейт започват в ранна детска възраст. Част от живота си е прекарала в Йордания, където родителите й работели за известно време. Сега новата й роля й предоставя още повече възможности да обикаля по целия свят.

Има страхотен и разумен вкус и усет за мода


Повечето хора не могат да си позволят сватбената рокля на Кейт, дело на Алекзандър Маккуин. Но пък всеки може да си купи синята рокля от Zara, с която се появи на следващия ден. Вместо да се облича само с безумно скъпи дрехи, в гардероба на Кейт присъстват много марки, които всеки може да си позволи.

Кейт Мидълтън сред най-добре облечените звезди на 2013 >>

Винаги се усмихва

 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

На всяко събитие, където можем да я видим, Кейт е широко и искрено усмихната. Нейната топлина наистина те кара да искаш да сте си най-добри приятелки.

Близка е с родителите си

Не много пораснали деца прекарват Нова година с родителите си. Но Кейт и Уилям прекараха първата си Нова година като семейство в дома на Мидълтън, където Пипа беше направила парти. Тази година Кейт отново беше при родителите си, но този път без Уилям, който беше повикан по спешност на спасителна операция.

Уверена е в себе си

Кейт можеше да наеме най-известните гримьори в света, за да я гримират за сватбата й, но тя предпочете да го направи сама. Без значение от факта, че милиони хора ще я гледат по телевизията.


В гардероба на принцеса Катрин >>

 

Има забавен брат

Братът на Кейт - Джеймс се появи в медийното пространство със забавен скандал със снимки по гол задник.

Тя е принцеса от приказките, но в реалния живот

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


С произход от средната класа и не особено величествени предци, Кейт не е точно очакваната кандидатка за бъдеща кралица на Англия. Но точно като в приказките, тя стана жена на своя принц. И всичко това кара всички да вярват, че двамата с Уилям наистина се обичат.