Дрейк потвърди, че песента му от 2016 г. "Too Good" е вдъхновена от Серина Уилямс, слагайки край на спекулациите през годините за романтичните отношения между звездите.

37-годишният канадски рапър изненада феновете, като пусна във вторник 100 гигабайта непоказвани досега кадри от личния си архив, пише още "Дейли мейл".

В тях има множество видеа зад кадър относно записите за някои от най-известните му песни. Сред клиповете има момент, който разкрива, че неговият хит "Too Good" от 2016 г. с участието на Риана е написан за тенис звездата.

Във видеоклипа виждаме Дрейк в звукозаписното си студио, докато работи върху "Too Good", когато майка му Санди Греъм го пита неща за споменаването на миналите му връзки в неговите песни.

Снимка: Getty Images

„Това е за мен и Серина“, отговаря Дрейк, на което Санди казва „Разбрах!“

Той се опитва да увери майка си, че чувствата на спортистката няма да бъдат засегнати по никакъв начин от парчето, като казва: „Познавам Серина много добре и знам, че тя ще го разбере ясно, но също така няма да ме намрази за това".

 

Санди го прекъсва, за да напомни на сина си, че „тя се вижда с някой друг“, вероятно имайки предвид сегашния съпруг на Серина - Алексис Оханян, с когото тя започна да излиза през 2015 г.

На което Дрейк отговаря: „Не знам, мамо.“

Албумът на Дрейк "Views" беше издаден през април 2016 г., а по-късно същата година заедно с Риана пуснаха хита "Too Good".

Снимка: Getty Images

Издадено като сингъл от албума, парчето достига номер 14 в "Билборд Хот 100" през септември. Песента включва текста:

„Прекалено съм добър с теб

Приемаш любовта ми за даденост

Просто не го разбирам.“

В медиите циркулираха спекулации, че Дрейк и Серина са имали романтична връзка в продължение на няколко години - приблизително от 2010 до 2015 г.