Приятелката на Роналдо Джорджина Родригес редовно привлича вниманието на медии и фенове. Сега тя се появява като рекламно лице на зимната колекция на голям моден бранд. 

Снимка: Getty Images

ГОЛА ИЛИ УВИТА В ДЕБЕЛО ПАЛТО

За Джорджина явно няма нищо невъзможно, когато говорим за реклама. За "Guess" тя се снима както гола, така и увита в дебело палто. Испано-аржентинският модел е наречен от модния гигант "идеалното лице на марката". В зимната си визия тя рекламира обувки, връхни дрехи и аксесоари.

Инфлуенсърката има 63.6 милиона последователи в Instagram. Именно това използват от марката, за да провокативни кадри. Голото тяло на Джорджина е покрито от цветни луксозни чанти, прикривайки бюста и ханша й. Виж снимката ТУК

"Бях много щастлива, когато Guess ме помоли да бъда лице на коледната кампания. Работата беше фантастична, а коледната колекция е абсолютно зашеметяваща. Майсторството и дизайнерските артикули ме накараха да се чувствам комфортно в кожата си" - споделя съпругата на Роналдо. 

Джорджина участва в кампания на бранда и през пролетта. Вижте повече във видеото.

СУПЕР ЖЕНА И СУПЕР МАЙКА?

 

Роналдо и Джорджина официално са двойка от 2017 г. Заедно имат две деца (6 и 2), друго дете, което почина при раждането.  Роналдо има син Кристиано Джуниор (13 г., майката не е публично известна) и близнаци Ева и Матео (7 г.), които са родени от сурогатна майка.

Факт е, че Джорджина се грижи за всички деца. Тя често споделя снимки в Инстаграм профила си с голямото си семейство.

В момента те живеят в Саудитска Арабия. 500 милиона евро за две и половина години, диамантени бижута, дом в Кралската кула, личен водопад - това са само част от удоволствията, на които се радват.

Роналдо е суперзвезда на "Ал Насър", а това освен задължения, му носи и редица привилегии. Роналдо и Джорджина живеят в една от най-високите сгради в страната. Семейството замени местоположението си от родната Португалия със същински палат в хотел Four Seasons, а след това със собствен дом. За комфорта на латино моделката и деца се грижат прислужници, охранители и приятели. 

Третият сезон на хитово риалити шоу "Аз съм Джорджина" ще бъде достъпно и в Netflix от 18 септември. 

Макар да демонстрират здрави любовни отношения, какво ще се случи, ако Роналдо и Джорджина се разделят? Скоро стана ясно какво е записано в договора им. Роналдо ще подари на Джорджина къщата в Мадрид, пише sports.ru и това е само малка част от възможните придобивки. Следва месечната издръжка. Тя би била в размер на 100 000 евро месечно до края на живота ѝ.