Роналдо и любимата на сърцето му Джорджина живеят в приказка, за която мнозина мечтаят. 500 милиона евро за две и половина години, диамантени бижута, дом в Кралската кула, личен водопад - това са само част от удоволствията, които очакват двамата в Саудитска Арабия.

Роналдо е новата суперзвезда на "Ал Насър", а това освен задължения, му носи и редица привилегии.

Роналдо и Джорджина ще живеят в една от най-високите сгради в страната. Семейството заменя местоположението си от родната Португалия със същински палат в хотел Four Seasons. За комфорта на латино моделката и петте й деца, там ще бъдат и техни прислужници, охранители и приятели. След този лукс, заедно със семейството си ще се нанесат в постоянен дом. 

Снимка: Getty Images

На Кристиано Роналдо и приятелката му ще е разрешено да живеят заедно в Саудитска Арабия, въпреки законите на кралството. По принцип те не позволяват на неженени двойки да съжителстват заедно. За да влезе в саудитска Арабия, жената трябва да е вписана като "съпруга, работничка или роднина от първа степен на мъж, пребиваващ в кралството". 

Според източници, за да бъде възможно това, Джорджина е вписана ката "Малек Ямин". Това означава жена, която чисти къщата, прислужницата. Двойката никога не се е омъжвала, а ислямските закони на Саудитска Арабия строго забраняват "съжителството без брачен договор". 

"В днешно време саудитските власти вече не се намесват по този въпрос - за емигрантите - въпреки че законът забранява съжителството без брак", пише DailyMail. 

ОБЛАГИТЕ ЗА ДЖОРДЖИНА

Снимка: Getty Images

  • "Кралски апартамент" на семейството е по-голям от повечето апартаменти във Великобритания, където Роналдо два пъти е живял по време на престоя си в Манчестър Юнайтед.
  • Когато Роналдо и семейството му напуснат хотела, те вероятно ще заживеят в някой от престижните квартали на града, като например Ал Мухамадия, известен с най-добрите си ресторанти, или Ал Нахил, популярен сред семействата заради международните училища.
  • В момента в Рияд се продават имоти, сред които дворец с осем спални на цена 55 млн. саудитски риала (12,2 млн. паунда), включващ плувен басейн с олимпийски размери и приемно фоайе с водопади, както и три допълнителни вили на територията му.

ЗАБРАНИТЕ

 

Дори Джорджина на Роналдо трябва да се подчинява на някои правила. 

Снимка: Getty Images

  • На обществени места тя трябва да носи абая - тъмната туника, която покрива цялото тяло.
  • Трябва да се облича "скромно и прилично". С други думи, никакви прозрачни, дълбоко изрязани и плътно прилепнали дрехи за нея.
  • Вносът и консумацията на алкохол и продукти от свинско месо са строго забранени.
  • В страната не може да яде, пие или пуши на обществени места по време на месец Рамадан, между март и април.
  • Тъй като не е мюсюлманка, тя няма да може да посещава свещените градове като Мека и Медина, както и други природни обекти и паметници. За да може да го направи, трябва да получи специално разрешение.

Снимка: Getty Images

 

Роналдо и Родригес са заедно от 2016 г. Те са родители на деветмесечна дъщеря Бела, петгодишната Алана Мартина, а освен това отглеждат близо петгодишните близнаци Ева и Матео, родени от сурогатна майка, и 12-годишния син на футболния професионалист Кристиано-младши.