Малката дъщеричка на Роналдо и Джорджина покори всички със сладката си усмивката. Семейството сподели първи снимки на бебето си. 

Името, което са избрали за малката красавица, е Есмералда. 

Името Есмералда е от испански произход и означава "изумруд" (esmeralda).

В романа на Виктор Юго от 1831 г. "Нотр Дам дьо Пари", известен още като "Гърбушкото на Нотр Дам", героинята е родена като Агнес, но е наречена Ла Есмералда, заради бижуто, което носи на врата си. 

Ева Мендес и Райън Гослинг кръщават първата си дъщеря Есмералда, вдъхновени от романа на Виктор Юго.

Джорджина сподели няколко много сладки кадъра на бебето в Инстаграм профила си. Баща й засега не е публикувал по-близки кадри с нея. 

Голяма част от известните редактират снимките, като на лицата поставят звездички, сърца или просто снимат децата си в гръб. 

Дъщеричката на Роналдо се роди през април. За съжаление нейният брат близнак не успя да оцелее, което беше огромна трагедия за семейството.

"С огромна тъга съобщаваме, че нашето бебе почина. Това е най-голямата болка за един родител. Единствено раждането на малкото ни момиченце ще ни даде сили да преживеем този момент. Искаме да благодарим на лекарите и сестрите за експертната им намеса и грижи. Всички сме ужасени от загубата и молим за поверителност в този много тежък момент. Нашето момче, ти си ангел. Винаги ще те обичаме", написа в социалните мрежи тогава родителите.