Той има силен десен ритник, когато изпраща футболната топка към врата, но когато прегръща дъщеря си, е спокоен и нежен. Роналдо сподели разтапяща снимка как гушка своето бебе.

Черно-белият кадър събра почти 17 милиона харесвания само за един ден.

"Forever Love" - написа към трогателната снимка петкратният носител на "Златната топка".

Дъщеричката на Роналдо се роди през април. За съжаление нейният брат близнак не успя да оцелее, което беше огромна трагедия за семейството.

"С огромна тъга съобщаваме, че нашето бебе почина. Това е най-голямата болка за един родител. Единствено раждането на малкото ни момиченце ще ни даде сили да преживеем този момент. Искаме да благодарим на лекарите и сестрите за експертната им намеса и грижи. Всички сме ужасени от загубата и молим за поверителност в този много тежък момент. Нашето момче, ти си ангел. Винаги ще те обичаме", написа в социалните мрежи футболистът.

Семейството сподели и първа снимка на малкото момиченце веднага след като с Джорджина се прибраха от болницата.

Името на най-малката дъщеричка на Роналдо все още не е известно. Тя обаче ще се радва на много любов от братята и сестрите си. Общо те са четири.

Кристиано не за първи път споделя нежността, с която гушка и се грижи за децата си >>>

Най-големият му син помага с грижите за близнаците.

Да са в леглото с мама и тате пък явно е едно от любимите занимания за децата на Роналдо и любимата му.

Снимка: Instagram/@cristiano

А някои явно взимат съвсем буквално израза "Да ти се кача на главата!"

Футболистът винаги е казвал, че иска голямо семейство. Той стана баща за първи път с раждането на сина си Кристиано-младши на 17 юни 2010 г. в САЩ. Три от децата му са от сурогатна майка, чиято самоличност се пази в тайна.