Бебето, което певицата Кристина Пери очакваше с такова нетърпение, така и не проплака, след като се наложи да бъде родено преждевременно. Това съобщи самата тя в сърцераздирателен пост в Инстаграм.

Към снимката на безжизнената ръчичка на бебето, певицата написа: „Снощи загубихме нашето малко момиченце. Тя се роди тиха, след като се бори толкова много, за да дойде в нашия свят. Вече е в покой и ще живее вечно в сърцата ни.

Изпълнителката на хита „Jar of Hearts“ от 2010 г. съобщи, че е бременна през юли тази година. Баща на детето е телевизионният актьор Пол Костабил, с когото са женени от 2017 г. Момиченцето трябваше да се роди в началото на 2021 г.

Миналата седмица певицата беше приета в болница заради проблемна бременност. Тя през цялото време държеше почитателите си осведомени какво се случва и разкри, че бебето ѝ има чревна атрезия – състояние, при което вътрешностите не се развиват правилно.

Нищо не се случва както го планирахме“, написа певицата. „Бебето има проблем и ще остана в болницата докато се роди. Което може да е съвсем скоро, въпреки че е още твърде рано.

За да има шанс детето да оцелее, трябва да се извърши операция колкото се може по-рано, така че лекарите са преценили, че най-добрият начин да действат е като изродят бебето още в седмия месец и извършат операцията, за да опитат да спасят живота му. За съжаление недоносеното момиченце не е успяло да се пребори и се е родило мъртво.

Кристина, която изпълни гледаната почти милиард и половина пъти песен "A Thousand Years“ от саундтрака на последния филм от поредицата „Здрач“ и съпругът ѝ вече са родители на друго момиченце, което се роди през януари 2018 г.