Нина и Борислав Димитрови от пловдивския квартал „Кършияка“, известни в интернет като Пиленцата от Монако, си имат... кученце.

По случай Деня на християнското семейство Борислав Димитров-Манекена реши да изненада своята съпруга. Във видео, публикувано в Инстаграм, виждаме как той въвежда съпругата си, която е с кърпа на очите, в зоомагазин.

Изненадата е малко синьо чихуахуа с име Sky (Небе).

„О, винаги съм си мечтала за кученце. Семейството ни се увеличава с още един член, а дано след време и с бебче“ – възкликва Нина.

Борислав и Нина се запознават преди четири години и шест месеца по-късно се женят. Сватбеният подарък от кумовете е пътуване до Монако. Така се ражда приказката за Пиленцата от Монако.

„Целта ни е да станем милионери, а след това милиардери… Всеки втори ни разпознава и иска да се снима с нас. Когато излизам от вкъщи, винаги трябва да съм облечена добре. Дори и с анцуг да си, трябва да е хубав, на марка“ – поясни Нина в предаването „Смени жената“.

Борислав е известен с прякора си Боби Манекена и със страстта си към дрехите на Филип Плейн. Той продава коли, внос от Нидерландия, а Нина работи в международна компания.

През лятото тя работи на рецепцията на сезонен хотел, а Боби прави ВИП трансфери от летището. Така двамата се срещат със звезди от световна величина.

„Стремим се да се обграждаме само със заможни хора, за да взимаме пример от тях и да държим тяхното ниво. След 10 години си представям живота ни в много лукс – с апартамент в Кан и с вила в съседство на Филип Плейн. Оттам нататък само ще живеем, ще се наслаждаваме на живота, защото той е даден да се живее, а не да се работи“ – поясняват своето верую Пиленцата от Монако. 

В началото на февруари двамата споделиха в онлайн рубриката на "Шоуто на Николаос Цитиридис": Ако заченем дете на Ривиерата, ще поканим Филип Плейн за кръстник.