Филип Плейн публикува за първи път снимки на своя син и сподели как се е запознал с неговата майка Лучия.

"Лучия ми писа в Инстаграм и няколко седмици по-късно, на 10 юни 2019 г., в Лондон се видяхме за първи път. Няколко дни по-късно тя ме посети в Южна Франция и повече не се върна в дома си. Лучия е най-удивителната личност в моя живот. Веднага се влюбих в нея. На 16 май тя роди нашия син Рокет Хало Оушън – 3,9 кг и 52 см високо здраво момче. Благословен съм да живея с тях двамата. Изпълнен съм с любов към тях, както и към сина си Ромео Принс Плейн, който живее с майка си в Бразилия. Разликата между двамата ми синове е 9 години – същата, както между мен и сестра ми. Още по-магичен е фактът, че двете ми деца и аз сме родени на 16-то число. Благодаря ти, Господи, за цялата тази любов“ – написа дизайнерът в Инстаграм.

По-късно Плейн публикува видео от детската стая, в което забелязваме, че върху килима, възглавниците и раклата е изписано името на новороденото дете.

На Свети Валентин дизайнерът подари на Лучия стотици червени рози и луксозен часовник. Вижте повече тук:

В края на януари двойката обяви пола на детето, което очакват, по изключително мащабен начин. Край басейна на своя дом двамата натиснаха огромен бутон, а синият пушек подсказа, че бебето ще бъде момче.