Почитателите на сериала „Сексът и градът“, от който ни предстои да видим 10 нови епизода, имат причина да се радват, защото един от най-важните персонажи в историята се завръща – Тузара, в чиято роля е актьорът Крис Нот.

Снимка: Getty Images

Това съобщи продуцентът на сериала Майкъл Патрик Кинг, който каза: „Развълнуван съм да работя отново с Крис. Как бихме могли да добавим нова глава в „Сексът и градът“ без Тузара?“

Персонажът на Нот, известен на почитателите на сериала като Тузара, участва в хитовия сериал от края на 90-те години, както и в двата филма, в които историята беше продължена.

Изглежда логично той да се върне, но появата му беше под въпрос, след като таблоидният сайт Page Six съобщи, че актьорът няма да се върне в ролята на емблематичния персонаж. Тогава Нот намекна в социалните мрежи, че това не е истина, но до тази седмица нямахме официално потвърждение за завръщането му.

Снимка: Getty Images

Това е поне малка утеха за почитателите, които вече се примириха, че ще видим новите епизоди без Ким Катрал в ролята на Саманта. Актрисата категорично отказа да се появи отново в обичаната от мнозина роля.

Предполага се, че сценарият на новите епизоди ще е адаптиран от неосъществения сценарии на „Сексът и градът 3“. Поредната глава в историята на Кари Брадшоу и приятелките ѝ беше написана преди години, но заради отказа на Катрал да се върне, работата по филма никога не започна.