Арнолд Шварценегер не общува с Милдред Баена, с която преди много години имаха любовна афера и бившата икономка на Терминатора му роди извънбрачния син Джоузеф. Това беше причината за раздялата на актьора със съпругата му Мария Шрайвър след 25-годишен брак - това се случи през 2011 г., като разводът беше официално финализиран през 2021 г.

Двамата имат четири деца. Джоузеф се роди няколко дни след като съпругата му роди четвъртото им дете. Въпреки липсата на комуникация, той "я уважава като майка на детето си".

„Арнолд и Милдред не се виждат и не общуват, но той се убеждава, че тя се справя добре и проверява това чрез Джоузеф“, казва източник пред "Дейли мейл".

Снимка: Getty Images

„Той харесва, че Джозеф има страхотни отношения с нея и макар аферата да сложи край на брака му с Мери, той я уважава като майка на детето му. Той е все така редом до Джоузеф и е готов да му помогне с всякакъв съвет, от който може да се нуждае. Но в ежедневието си изобщо няма нищо общо с Милдред“.

"Беше връзка за една нощ. Арнолд пое отговорността за това, но той не общува с нея, той си тръгна след този момент. Въпреки че ситуацията не беше идеална и създаде много проблеми, той обича сина си. Арнолд не възнамерява се бори със съдбата, тя е това, което е. Въпреки че няма връзка с Милдред, той не изпитва враждебност към нея".

Снимка: Getty Images

По-рано актьорът каза, че ще съжалява за действията си до края на живота си. "Хората ще запомнят постиженията ми, но ще помнят и тези провали", каза той. "Това беше много тежък удар за брака ми, за връзката с децата ми. Причиних много болка на семейството си. Ще имам да живея с това до края на живота си".

Арнолд Шварценегер се жени за Мария Шрайвър през 1986 г., почти девет години след първата им среща, пише още БГНЕС. Тя е племенница на 35-ия американски президент на Джон Ф. Кенеди.