Тази седмица е време да се усмихнете отново с излизането на филма „Усмивка 2“. Уви, в този филм няма да има много усмивки от Наоми Скот. Кошмарът достига своя смъртоносен пик, така че феновете на страшните филми има от какво да се вълнуват!

Наоми Скот играе последната жертва на проклятието - Скай Райли, поп звезда, която бързо достига славата на Тейлър Суифт. Но животът на Скай излиза извън контрол, докато проклятието се приближава към нея.

В първата „Усмивка“ и нейното продължение зловещо същество се появява като хора с невероятно страховити усмивки и се подиграва на жертвите си с предстоящата им смърт. Интригуващо е, че във филма съществото всъщност говори на Скай два пъти. Първият път е чрез нейната приятелката - или може би нейна любовница - Гема, която казва на Скай, че тя заслужава това, което ѝ се случва, защото е „ужасен човек“.

Мъж на име Морис (Питър Джейкъбсън) може би е единственият друг човек, който знае през какво преминава Скай. Морис казва на Скай, че съществото използва всичко лошо в главата ѝ, за да й нанесе удар. Това, което не може да ѝ каже, е как да се отърве от него и да развали проклятието. А ако Скай е около някой друг, когато умре, проклятието просто ще премине към следващата си жертва.

 

Паркър Фин, режисьор и сценарист на първия филм „Усмивка“, се завръща, за да режисира и напише сценарий за втората част. Кайл Галнър се превъплъщава в ролята на Джоел от първия филм заедно с новодошлите Розмари Деуит, Лукас Гейдж, Майлс Гутиерес-Райли, Раул Кастийо, Дилън Гелула, Рей Никълсън и Дрю Баримор.

„Усмивка 2“ излиза по кината този петък, 18 октомври.

Слоганът на предстоящото продължение „Усмивка 2“ е „Би ли ви убило да се усмихнете?“. И в контекста на историята, това може да се случи.

Първият филм „Усмивка“ излиза на екран през 2022 г. и се превръща в неочакван хит. В този филм участваше Соси Бейкън в ролята на Роуз Котър, терапевт, която е преследвана от проклятие. С напредването на проклятието Роуз виждаше хора, които й се усмихваха зловещо навсякъде, където отидеше.

 „Усмивка 2“ подготвя нова жертва, Скай Райли (Наоми Скот), която да полудее. Скай е поп певица във възход, когато е поразена от същото проклятие, от което е страдала Роуз. Подобно на предшественичката си, Скай няма къде да избяга, когато проклятието идва за нея.

 Кайл Галнър се превъплъщава в ролята на Джоел от първия филм, което свързва двата филма. Розмари Деуит също участва във филма заедно с Лукас Гейдж, Майлс Гутиерес-Райли, Питър Джейкъбсън, Раул Кастийо, Дилън Гелула и Рей Никълсън. Дрю Баримор също ще се появи в ролята на самата себе си.

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK