След по-малко от година връзката между световноизвестната актриса с български корени Нина Добрев и приятеля ѝ Гранд Мелън е приключила, според източници на сайта eonline.com. Слуховете че двамата излизат заедно се появиха в началото на годината, а през март двамата бяха забелязани заедно на футболен мач. По-късно Нина заведе приятеля си на филмовия фестивал в Кан, където бяха заснети да се прегръщат и целуват.

Изглежда обаче чувствата им са охладнели, защото познати на звездата от „Дневниците на вампира“ споделят, че вече не виждат двойката заедно: „През последния месец Нина не е водила Грант на нито едно събитие и не го е споменавала. Ходи на партита и се среща с приятели без него. Той е зает да снима филм за Netflix близо до Лос Анджелис и двамата не се виждат вече. Нина изглежда щастлива, но никой от приятелите ѝ не е разговарял с Грант.

Грант Мелън, също като Нина Добрев, е актьор, но не може да се похвали нито с толкова богата, нито с толкова успешна кариера. Желанието му е да се развива повече зад камера и се е насочил към писането на сценарии и режисурата, но засега остава най-известен като гаджето (а вече може би бившето гадже) на Нина Добрев.

Нина Добрев с бившия ѝ приятел Глен Пауъл
Снимка: Getty Images

По-подобен начин се случи и раздялата ѝ с предишния ѝ приятел Глен Пауъл, звезда от сериала „Кралици на ужаса“. Първо се появиха непотвърдени слухове за края на връзката им, а след това стана ясно, че двамата са решили да се разделят, но са останали много добри приятели.