Двама млади украинци са открили много радикално решение на проблема с постоянните си раздели и събирания – да станат неразделни в буквалния смисъл на думата. Александър Кудлей и Виктория Пустовитова са се обвързали, но не чрез брак, а с помощта на чифт белезници. За съжаление експериментът се е оказал неуспешен и двамата в крайна сметка са се разделили.

Александър и Виктория са прекарали вързани 123 дни и това време им е било достатъчно, за да решат, че не са един за друг.

От една страна проблемът е бил, че никога не са имали време само за себе си. Двамата са ходили заедно до тоалетната и са се редували кой да използва душа. Спяли са с белезниците и са били неразделни във всичко, което са правили. Вместо да ги сближи, това ги е отблъснало един от друг.

„Бяхме заедно по цял ден“, разказа Виктория пред агенция „Ройтерс“. „Не получавах никакво внимание от Александър, защото бяхме постоянно заедно. Той не му казваше, че му липсвам, а на мен ми се иска да го чувам.“

След като са разбрали, че не са един за друг, двамата са били освободени от белезниците пред камерите на националната телевизия. Александър и Виктория смятат да продадат белезниците, с които са били вързани и да дарят част от парите на някоя благотворителна организация.