Дженифър Лопес сподели изключително рядка снимка от детството си, на която е заедно с баща си. Кадърът показва колко много си приличат двамата. Особено видно е това по отношение на очите и скулите. 

Снимка: Getty Images

"Татко, няма достатъчно думи да опиша какво значиш за мен... Обичам те завинаги! По всякакви начини" - написа латино дивата в Инстаграма си.

Бащата на Джей Ло е пуерторикански имигрант. Дейвид баботи като компютърен техник, а майка ѝ Гуадалупе е учителка в детска градина. Родителите им са родени в Пуерто Рико, но се срещат едва когато и двамата емигрират в Америка. 

На 18 бъдещата звезда напуска дома си, тъй като е в конфликт с майка си. Отношенията с баща й почти винаги са били по-балансирани. 

Той почти не присъства в медийното пространство, за разлика от сестрите - Линда и Лесли, и майката на Джей Ло. 

За рождения му ден през 2016 певицата споделя, че именно той й е показал какво значи безусловна любов. В Интервю за "Today" певицата споделя, че винаги е усещала подкрепата му и е знаела, че той се гордее с нея, независимо от това с какво се занимава в момента. 

Снимка: Getty Images

А в момента Джей Ло се радва на новата си стара любов с актьора Бен Афлек. Двамата се събраха отново, след като Джей Ло се раздели с Алекс Родригес. Латно дивата бе уловена на папарашки снимки в много горещи моменти с носителя на две награди "Оскар".