Най-успешната българска актриса в Холивуд отбеляза рождения ден на най-важната жена в живота си – майка си. Мария Бакалова сподели видео в Инстаграм, в което под звуците на поздравителна песен за рожден ден виждаме снимки с по-възрастната жена.

„Честит Рожден Ден, мила мамо“, написа номинираната за „Оскар“ актриса. „Обичам те безкрайно много и съм най-щастливия човек на света, имайки те за свой родител. Бъди ми много здрава и все така силна, бореща се и вдъхновяваща! Пожелавам ти да имаш най-вълшебната година досега. Обичам те!“

От снимките става ясно, че бургазлийката е посетила дъщеря си в Холивуд. Видеото показва двете жени под жаркото калифорнийско слънце.

Снимка: Getty Images

Мария често е говорила за майка си. Преди време сподели, че тя няколко пъти е проливала сълзи покрай заснемането и премиерата на филма „Борат 2“, който направи Мария Бакалова не само най-популярната българска актриса, но и една от най-популярните в Холивуд.

Продължението на комедията от 2006 г. получи две номинации за „Оскар“, една от които беше за Мария Бакалова. Актрисата дори беше фаворит на букмейкърите да получи статуетката, но тя в крайна сметка отиде при Франсис Макдорманд.