Валерия Дакова, позната на зрителите на bTV от трети сезон на "Ергенът", направи равносметка по повод 22-ия си рожден ден.

„Дори не мога да опиша с думи последната година от живота ми. Годината, в която всичко се преобърна, но този път към по-добро. Годината, в която постигнах целите си и малко по малко подредих живота си“ – сподели Валерия от Дупница, която бе най-младата участничка в третия сезон на романтичното риалити.

„Последния рожден ден празнувах на остров Родос, по време на снимките на “Ергенът”. Приключението, което постави начало на професионалното ми развитие. Важно е да не забравяме откъде сме тръгнали, нали така? Беше тежко, признавам. Явно това е била цената за всичко, което ми се случва сега. Предизвиках себе си и се впуснах, без да го мисля. Имаше всякакви емоции – от сълзи от щастие до паник атаки и в спешното на системи“ – продължава Валерия.

Снимка: Instagram.com/valeriyadakova

 

Припомняме, че в един от епизодите на "Ергенът" Валерия изпадна в нервна криза и напусна вечерята, която Алек бе организирал в една вила. По-късно тя призна, че слънцето през деня и липсата на грим и прическа за вечерята са я уморили.

„Не разбрах кое преля чашата. Няма да седна пред камерите така“ – заяви 20-годишната студентка от Дупница.

Снимка: Instagram.com/valeriyadakova

„Наблегнах на работата след това. Снимки, снимки, снимки и пак снимки. Безсънни нощи, ранно ставане, 12-часови снимачни дни. Не е толкова розово, колкото изглежда. Напънах се и сега всичко това ми се отплаща“ – продължава с равносметката около рождения си ден Валерия.

Снимка: Instagram.com/valeriyadakova

„Последната година имаше и много хубави, и много лоши моменти. Важното е да не свеждаме глава и каквото и да се случва, да знаем, че можем да се справим с всичко. За малко да загубя кучето си, никога няма да забравя този момент, за втори път в живота ми се чувствах безсилна да направя каквото и да било.

Снимка: Instagram.com/valeriyadakova

За сметка на това се случиха и мноого приятни неща за мен. Като започнем от това, че се изнесох на квартира, минем през всички работни ангажименти, подписани дългосрочни договори и стигнем до това, че заобичах себе си. Научих много тази последна година, следващата – надявам се да науча още повече“ – признава Валерия, която достигна почти до финала на "Ергенът" 3.

Снимка: Instagram.com/valeriyadakova

За преместването в квартира можете да научите повече тук:

„Последната снимка е от скоро. Това съм аз – мечтаеща, обичаща, благодарна, винаги над нещата, усмихната, в мир със себе си и най-вече – здрава.

Снимка: Instagram.com/valeriyadakova

Бъдете здрави! Благодаря на всички за милите пожелания, някои дори ме просълзиха! Благодаря, че ви има и ме подкрепяте от ден 1!“ – завършва изповедта си рожденичката.

Снимка: Instagram.com/valeriyadakova

„Браво на детето! Честити всички тези успехи, Вал, напред и нагоре, бейби!“ – коментира Елена Сергова от втори сезон на романтичното риалити.

Какъв е идеалният мъж според Валерия и дали вярва в любовта от пръв поглед – вижте тук: