Как Франки Мюниц загуби паметта си и не може да си спомни, че е участвал в „Малкълм”

Заради опасния спорт, към който се пристрастил, Франки Мюниц получил няколко сериозни контузии. Най-тежкият инцидент се случил през 2009 година, когато катастрофирал сериозно с автомобила си. Малко след инцидента актьорът получил сърдечен удар, но оцелял.

Снимка: Getty Images

През 2012, получил втори удар, много по-сериозен от първия, както и инсулт. Година по-късно ударът бил последван от още един, по-малък. И въпреки, че Франки Мюниц оцелял след тези тежки физически проблеми, заболяванията оставили трайна следа – през 2017 г. той призна, че има огромни бели петна в паметта и не може да си спомни почти нищо от времето, когато е снимал „Малкълм”.

Не мога да си спомня нищо от това. Все едно тези неща ги е правил някой друг. Няма негативни чувства, но просто не си спомням.

Франки Мюниц

Актьорът признава, че и досега продължава да забравя някои неща и е започнал да си води дневник, за да може да разгръща страниците и да си припомня какво му се е случило и какво е правил. Той също така е изгледал и всички епизоди на „Малкълм”, за да си припомни, доколкото може, успехите си като актьор.

В тези трудни времена, актьорът не е сам. Един от хората, които са се ангажирали да му припомнят миналото, е Браян Кранстън, който изпълняваше ролята на бащата на Малкълм в сериала, а сега е един от най-обичаните актьори в телевизията, благодарение на гениалното си изпълнение във „В обувките на Сатаната”. „Казах му да не се тревожи какво помни и какво не”, сподели Кранстън през 2017 г. „Това ще бъде моя работа. Ще му припомням какво ни с е случвало, докато снимахме „Малкълм” и какъв живот си живеехме."

Щастлив съм с актьорската си кариера. Щастлив съм и с решението си да се състезавам с коли. Дори и да не си спомням, съм щастлив.

Франки Мюниц

Актьорът има пълно основание да е щастлив. Малкълм продължава да е един от най-обичаните персонажи в телевизията, а постоянните повторения гарантират, че приходите на Франки Мюниц няма скоро да пресъхнат. В момента той разполага с 40 милиона долара в сметката си.

Снимка: Getty Images

Освен това няма да е сам. През 2018 г. Франки и приятелката му Пейдж Прайс обявиха, че са се сгодили, а в края на септември потвърдиха намеренията си да сключат брак съвсем скоро. Кога ще стане това (и дали вече не се е случило) все още е тайна.