Атанасия Ангелова вече носи фамилията на съпруга си Даниел Бачорски. Булката смени своето име и в Instagram.

Даниел и Атанасия Бачорски си обещаха най-дългоочакваното „Да“. Двамата подписаха църковен брак в софийски храм на 17 юли.

Събитието веднага беше отразено в социалните мрежи на двамата младоженци. Атанасия публикува снимки от личния момент в своя Instagram профил.

Булката е облечена, както повелява традицията с красива бяла рокля. Моделът, на който е заложила е в къс вариант с пришити перли в частта на деколтето, а в долния край роклята нежно се преплитат големи бели рози.

Даниел Бачорски е облечен в елегантен черен костюм, съчетан с бяла риза и черна папийонка.

Всички компоненти от визията на Атанасия са специално съчетани като дизайн. Букетът, който булката носи също е от бели рози, които идеално подхождат на визията й, защото по тях могат да се видят от същите бели перли, като тези по роклята й.

Ръкавиците, с които младоженката е избрала да завърши тоалета си също имат бели перли по тях. Атанасия носи и бели обувки, по които се наблюдава същата материя, като тази на ръкавиците й, както и от перлите по целия и тоалет.

Като на всяка сватба и тази на Бачорски не премина без торта. Атанасия и Даниел отново са заложили на забележителна почерпка. Младоженката публикува кратко видео, в което показа интересната торта, като буквално я запали. Тортата обаче не изгаря, а напротив, открива се нова картина, на която се виждат двамата младоженци.

 

Припомняме, че на 5 юли Атанасия и Даниел Бачорски споделиха ексклузивно пред bTV, че заминават за езерото Комо в Италия, за да подготвят така дългоочакваната сватба.

„Ще бъдем в Топ 7 на вилите за сватби на Комо“, сподели бъдещата булка в „Преди обед“ по bTV.

На сватбата ще присъстват само най-близките на младоженците. Покани имат 40 човека. Семейството сподели, че прави компромис с много от условията за предстоящата сватба, само за да може тя да бъде на конкретната локация.

Атанасия и Даниел са заедно от около четири години и половина и вече имат син на име Даниел.