Малкият Тиаго, синът на Ивет Лалова и Симоне Колио, навърши шест месеца. Лекоатлетката сподели сладко видео, в което виждаме мили моменти със сина й Тиаго и съпруга й.

Във видеото виждаме кадри как Тиаго се усмихва лъчезарно, а мама и тати го обсипват с целувки и прегръдки. В началото на клипа Тиаго дори се изправя на крака, придържан от баща си.

„6 месеца с теб, моя любов. Времето лети твърде бързо“, написа под публикацията Ивет. 

Трогателното видео зарадва феновете и последвателите на спортиската в социалните мрежи.  Малкият Тиаго изглежда щастлив и активен, а Ивет и Симоне не крия радостта и гордостта си от всеки момент, прекаран с него. 

Снимка: instagram/ivet_lalova

 

Феновете на Лалова не закъсняха с мили коментари под видеото, изразявайки своите поздравления и пожелания за здраве и щастие на малкия Тиаго и неговото семейство. 

Снимка: instagram/ivet_lalova

„Бъдещето на световната лека атлетика“, коментира потребителка в Instagram.

„Прекрасно детенце! Бъдете здрави и благословени!“, написа друга последователка под поста.

Ивет Лалова и съпругът ѝ Симоне Колио, посрещнаха сина си през април 2024 г.

Снимка: instagram/ivet_lalova

„Добре дошъл в този прекрасен свят Тиаго Колио. Благодарим ти, че избра нас за свои родители. Ние сме толкова влюбени и сърцата ни са толкова пълни!“, написа тогава Ивет.

А през август кръстиха сина си в църквата, в която са кръстени бащата и дядото на съпруга й Симоне. В края на септември Ивет и Симоне празнуваха годишнина от сватбата си, която тази година за тях беше по-специална – празнуваха като семейство от трима.

„Тази година празнуваме не само като съпруг и съпруга, а за първи път и като родители. Сърцата ни са по-пълни от всякога“, написа Ивет в социалните мрежи.

Снимка: Instagram

По този повод лекоатлетката сподели специална фотосесия на тримата, която показва затрогващи и мили снимки на семейството.

Снимка: instagram/ivet_lalova

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK