Започваме тазседмичния обзор на звездни моменти от миналата седмица с мъдрите думи на Преслава, която споделя: "Давайте на всеки ваш ден шанса да бъде най-добрия ви живота ви!" Правилно, нали?

Бони от своя страна не пропуска шанса да промотира своето бъдещо сценично представления, канейки всички свои почитатели и нови последователи да се присъединят към нея.

Междувременно Ася Капчикова тренира. С този кадър тя не само показва колко силна може да бъде една жена, но и колко женствена е тя във фитнес залата. Да, дами. Възможно е да сме с красив маникюр и да поддържаме своето тяло.

Кубрат е шампион и народна гордост, но Андреа е от тези късметлии, които споделят живота си със звездата на българския бокс. Той я прави щастлива, а тя не се срамува да го казва.

Говорейки за чувства и щастие, Мария Илиева бе обсипани с любов от няколко очарователни маймуни, които изразиха своята радост от посещението на българската изпълнителка, за да си поиграят.

Да, и ние обичаме животните и не можем да не споделим този интересен и провокативен кадър на Елена Кучкова, която споделя, че човек "трябва да е глупак, ако си мисли, че знае какво се върти в главата на една жена просто, защото на лицето й има усмивка!"

А през това време, Галена пее. Видяхте ли този отказ от последния й видеоклип?

От тази публикация на Николета разбираме, че по-добре да не й изневеряваме. Представяме си на какво е способен народният секс-символ.

За финал имаме удоволствието да ви представим един от гост редакторите на Ladyzone.bg - Станимира Янакиева, която този месец ще споделя с нас интересни факти, съвети и послания, свързани със съвременна мода. Ето я и нея - Lady Янакиева.