В месеца на женското приятелство поканихме Сантра да разкаже за най-добрата си приятелка. Четете внимателно текста, защото ако искате да спечелите подарък от H&M, трябва да посочите кой аксесоар принадлежи на описаната по-долу дама. И така...

Кратка история на вашето приятелство:

Коя е тя?
Моята най-добра приятелка се казва Лили, на 30 години е, работи в международна фирма, но в общи линии по душа е доста артистичен човек.

От кога се познавате?
От много отдавна – от първата година в университета, което прави цели 9 години.

Какво ви сближи и ви направи наистина приятелки?
Тя беше много близка приятелка на една моя позната, с която изобщо не се харесвахме, дори може да се каже, че се мразехме. И Лили й беше най-добрата приятелка тогава. Изобщо не се харесахме в началото така да се каже, но първия път, когато я видях ми направо много голямо впечатление как е облечена, защото беше облечена много готино. Това, което после много ни сближи, беше фактът, че имаме много подобно чуство за хумор и сега смехът е нещото, което наистина много ни обединява.

Какво наистина обичаш в нея?
Наистина обичам в нея това какъв човек е. Качествата, които са ми най-важни са, че има такова чувство за хумор и, че мога да й кажа абсолютно всичко, без да се притеснявам.

Внимание! Ако искаш да участваш в играта на H&M и LadyZone.bg, посочи като коментар под статията кой аксесоар принадлежи на Лили! Към аксесоарите >>

 

Какво в стила й я прави различна и уникална?
Между другото, тя се облича по много подобен на мен начин и се оказва, че харесваме доста сходни неща. Като цяло определено не е типичният начин на обличане. Обича кожени якета, дънки, облича се casual с елементи на нещо, което е различно и много интересно. Може би само по отношение на дънките се различаваме, защото аз дънки не нося толкова много. В общи линии косата й почти винаги е пусната. Тя не носи толкова аксесоари, понякога по-интересни чанти може би, може и гердан.

 

Внимание! Ако искаш да участваш в играта на H&M и LadyZone.bg, посочи като коментар под статията кой аксесоар принадлежи на Лили!

Стайлинг: H&M Spring Collection 2014. Колаж: LadyZone.bg

Правила на играта с H&M >>

Не забравяйте, че част от аксесоарите вече са раздадени!

Какво искаш да й кажеш (дори ако вече си й го казвала)
Че я обичам - нещо, което почти никога не й казвам.

И още за приятелството: В опит да разбием клишетата! Ние питаме, Сантра отговаря >>

Ние: „Като деца не сме имали кой знае какви критерии за приятелите ни, но с времето това се променя”. Така ли е?
Сантра: Нито едното, нито другото. Всичко зависи от човека и от това какви са неговите представи за приятеля. Според мен хората очакват от приятелите си някой, който трябва да прави всичко за тях. Аз не смятам, че това е приятел. Това дори и родителите ти не го правят на 100% за теб, камо ли приятел. Смямат, че са прекалено високи очакванията и според мен дефиницията за приятел е човек, който ти дава подкрепа, когато имаш нужда от нея, дори не смятам, че е човекът, който става в 3 часа през нощта, за да ти помогне, колкото и странно да звучи.

Ние: „Казват, че „мъжките приятелства” били по-здрави, защото между мъжете не е толкова силна кокуренцията”. Така ли е?
Сантра: Не е вярно. Защото всичко е до човек. Има хора, за които това е така, има и такива, за които не е така.


Ние: „Когато интересите ни се променят и нямаме обща тема на разговор, приятелството замира”. Така ли е?
Сантра: Да. Защото едно от най-важните неща между двама души, които имат някакви отношения помежду си според мен, е корабите им, условно казано, да плуват в една посока. Т.е. няма да стоиш някъде, ако не ти е приятно, интересно и не ти дава нещо. И това според мен важи за всеки.

Ние: „Социалната среда и статус влияе на приятелството”. Така ли е?
Сантра: В моя случай това не ми влияе. Много по-важно е какво един човек има в сърцето си и в душата си, отколкото какъв социален статус има.