Певицата Керана, която влиза в нова роля на сцената, а именно тази на водеща на най-новата музикална игра в ефира на bTV – „Коя е тази песен?“, сподели най-дръзкото нещо, което е правила в живота си.

Певицата призна, че най-голямото предизвикателство за нея е да бъде водеща и да чете на глас пред много хора. По този повод Керана е немалко притеснена, но въпреки това успява да задържи вълнението си преди старта на предаването.

В блиц интервю за новото забавно шоу, тя сподели и един от страховете си, а именно да поеме отговорността да има суперсила. Керана предпочита да бъде един „ненормален“ човек и да живее като всички други хора без суперсили.

Певицата разкри, че е притеснена, но с нетърпение очаква да се качи на сцената с новото си амплоа. Тя ще предизвика себе си и ще се постарае зрителите истински да се забавляват.

Музикалното предаване, на което певицата Керана е водеща, стартира с два епизода на 14 и 15 септември (събота и неделя) от 22:30 ч., които ще се излъчат веднага след ексклузивните епизоди на 11-ия сезон на „Гласът на България“, чието начало също е в двата уикенд дни от 20:00 часа.

 

Керана влиза в студиото на „Коя е тази песен?“ в компанията на великолепните музиканти от „Ку-Ку бенд“, които се завръщат в ефира bTV, а на рояла ще застане Евгени Димитров - Маестрото, който е и продуцент на играта.

Така bTV ще даде начало на есенния телевизионен сезон, а зрителите могат да се насладят на двойна доза музика и добро настроение с две предавания, две сцени, два бенда, нови водещи и едни от най-добрите български гласове и истински познавачи в света на музиката.