Парис Хилтън отново ни показа колко се гордее с децата си, като сподели вълнуващо видео на своите две деца - малкият Финикс на година и половина и малката Лондон, която е само на осем месеца. 

Видеото, което мигновено разтопи сърцата на феновете, показва как братчето и сестричето си играят заедно, демонстрирайки искрена обич и невинност.

Въпреки че сподели тези сладки моменти със света, русокосата красавица не скри тревогите си относно бъдещето на децата си. Парис, която е една от най-следваните звезди в Instagram с над 25 миллиона последователи, призна, в началото на тази годината, че силно се притеснява от влиянието на социалните медии върху младите хора.

„Искам децата ми да растат в свят, който е добър, в който се чувстват обичани и виждани. Надявам се те да станат следващото поколение, което ще носи позитивизъм и голяма любов на света“, сподели Парис, добавяйки: „Също така, искам те да живеят в свят извън социалните медии и да не прекарват целия си живот на телефона.“

 

СОЦИАЛНИТЕ МЕДИИ ПРЕЧАТ НА ДЕЦАТА

Риалити звездата се опасява, че нарастващата зависимост от социалните мрежи сред младите хора може да попречи на децата ѝ да изживеят истинското детство. 

„В момента, в който тези устройства се появят в живота им, те могат да станат проблем“, предупреждава Парис. 

„Децата вече не излизат навън и не играят толкова много, защото всички са толкова заети с телефоните си. Така че се надявам моите деца да не бъдат толкова пристрастени към социалните медии, колкото съм аз.“

ЗА РАЖДАНЕТО НА ДВЕТЕ СИ ДЕЦА

Заедно със съпруга си Картър Рум, с когото сключиха брак през 2021 г., Парис реши да се довери на сурогатна майка за раждането на двете си деца. Миналата година, с разлика от единадесет месеца, Парис Хилтън обяви появата на бял свят на сина си Финикс, а след това и на дъщеря си Лондон.

Тя открито признава, че това не е било лесно решение за нея. 

„Сурогатното майчинство беше трудно решение“, разказва Парис в своето предаване Paris In Love. 

„Щях да се радвам на това преживяване да отглеждам бебето в корема си и да усещам ритниците и всички тези вълнуващи моменти, но животът ми просто беше толкова публичен.“