Започваме тазседмичния преглед на звездни моменти от миналата седмица със здравословно предложение от талантливата Марина Гергова, която освен, че е изключителен моден дизайнер (базиран в Лондон) е и пример за подражание от гледна точна на хранителен режим.

Риана от своя страна ни изненада с поредица от късометражни ленти, реализирани от SAMSUNG, повод сезонната им кампания, озаглавена "ANTIdiaRy.com".

Никога няма да ни омръзне да се наслаждаваме на мелодичния глас на Емилия. Българската изпълнителка завладя публиката с парчето „Не виждам”.

Откакто Донатела Версаче създаде своя профил в Instagram имаме възможността да надникнем в модния свят на известната бизнес дама и дизайнер. Творческият екип VERSACE работи и неделя.

„Дивна може!” Младата изпълнителка ни изненада с ново парче и клип, продуцирани от BASHMOTION, които несъмнено ще се превърнат в хит след официалната им премиера на 10 декември.

Ходили ли сте в шоурума на Sassa Björg? Ако не сте, отидете. Много хубаво, а сега марката пусна и новата си колекция.

Често сме се питали – как топмоделите прекарват неделните вечери? Представите ни се оказаха погрешни. Жизел ни отговори с този кадър, публикуван снощи.

Парис Хилтън, най-накрая, намери време да отдаде почит на жертвите от терористическите атентати в Париж.

От своя страна, Джиджи Хадид поддържа доброто си настроение. Миналата седмица бе рожденият ден на нейната добра и любима приятелка – Тейлър Суифт. Известни или не... приятелството е едно за всички – безценно.

Не само талантлив, не само харизматичен, но и изключително човечен и етичен човек е Оливие Рустейн. Впечатлени сме от изказването му по време на късните новини на BBCNews. Убедете се сами.