Нова седмица, нови изненади! На чело на тазседмичната ни класация е Галена.

Тя ни разкрива своята лятна тайна и любимия си цвят - бялото. Певицата пише, че любимият цвят издава характера. Чудим се нейните дали са в съответствие или в контраст. Без значение, дивата със сигурност е в крак с летните тенденции.

И като говорим за тенденции, Мария Каракушева ни показва своя маникюр. Ние сме влюбени в неговия минималистичен стил и определено смятаме да го изпробваме. Но не у дома, а да се доверим на професионалист.

След като съвсем скоро ви показахме сладкото бебе на Мика Стоичкова , разбрахме и какво тя си хапва. Изглежда, че не само бебето, с което се снима, е сладко. А ние благородно й завиждаме за фигурата!

И като говорим за хранителни навици, винаги сме се чудели как Преслава поддържа перфектната си фигура. Звездата прояви благосклонност и ни разкри тайната си - пресни зеленчуци и морски дарове. Ще опитаме и ние. А вие?

И като говорим за диети... дали Хриси Парова дължи атлетичното си тяло на суровото месо? Надяваме се, че и печеното ще ни помогне да постигнем целите си, мерси.

Видимо е, че Андреа е любителка на тена. Винаги сме се чудили на какво се дължи винаги безупречният му вид - на солариум или...? Е, тя ни разкри - на добра хидратация! Ние все пак се чудим... Дали пък това не е джин с тоник?

Да, Мария Силвестър определено ни подкрепя! Красавицата се е отдала на коктейли и неделен релакс. Е, не е на морето, но до нея има фонтан, което пак е нещо. Нали? 

След като Радина Кърджилова стана майка, активността й в Instagram значително намаля. Ние я разбираме, но ни липсва. За щастие тази седмица тя публикува снимка, на която можем да й се порадваме. Да, майчинството й се отразява добре - тя е е още по-красива сега!

И докато се наслаждаваме на естествената красота на едни, други... ами, показват прелестите си без свян. Ася Капчикова лъсна само по... апарат. Как ли се чувства фотографът, се питаме ние.

Говорейки за прелести, дойде ред и на най-дългоочаквания пост тази седмица. Николета Лозанова също е гола на плажа. Изглежда, че на родните звезди им било прекалено горещо през изминалата седмица.