Певицата Михаела Филева посрещна 33-ия си рожден на екзотично място – в Боливия.

„Имам всичко! Благодаря ви за страхотните пожелания, милите думи и отношението! Накарахте ме да се чувствам специална! Осъзнавам какво е важно и съм благодарна, че има кой и какво да ми припомня смислената пътека. Сърцето ми е пълно с обич и благодарност! А Боливия е спираща дъха!“ – написа родената във Велико Търново изпълнителка.

Тя публикува чудесни кадри от солницата Салар де Уюни в Боливия.

Снимка: instagram.com/mihaelafileva

На част от снимките присъства и приятелят на Михаела.

Снимка: instagram.com/mihaelafileva

Певицата се е снимала и до изработена от текстил кукла на характерното за региона животно алпака.

Снимка: instagram.com/mihaelafileva

Много хора, сред които и Александра Жекова, поздравиха рожденичката за празника, а една фенка написа „Честит рожден ден, Мише! Бъди жива и здрава, бъди "Родена с късмет" и имай цялата "Любов" на света! Пази винаги добротата в сърцето си! Не сваляй тази прекрасна усмивка от лицето си, защото именно тя ни прави нас щастливи! Обичам те“.

Снимка: instagram.com/mihaelafileva

Певицата получи поздравления и от София Прайд.

Снимка: instagram.com/mihaelafileva

„Рожден ден празнува Михаела Филева! Освен че е един от най-обичаните артисти в България, тя е и един от най-смелите. Михаела подкрепя каузите на София Прайд вече шест години и искаме искрено да ѝ благодарим за отдадеността!“ – написаха от организацията.

Снимка: instagram.com/mihaelafileva

През октомври миналата година Михаела Филева представи новия си, пети албум – „96“, създаден от международен авторски екип в китното софийско селце Пролеша.

Тя поясни, че името „96“ е отговорът на въпроса за колко време са създадени песните в албума. Точно четири дни, т.е. 96 часа, младите и талантливи автори работят за първия албум на български изпълнител, създаден на творчески лагер за писане на музика.