Откакто Кейт се омъжи за принц Уилям преди почти 13 години, са заснети множество забавни моменти. Принцесата често не може да сдържи смеха си, когато спортува или се изправя срещу съпруга си.

„Тя има много приятно чувство за хумор, което ми помага, защото моето със сигурност не е добро“, признава Уилям за бъдещата си съпруга в интервюто преди годежа им.

В галерията по-долу разгледайте някои от най-забавните снимки на Кейт, на които тя не може да сдържи емоцията в себе си.

Бирмингам, 2023 г.

Снимка: Getty Images
   

Уилям често разсмива съпругата си. В добра форма е, когато прави резервация за ресторант по време на посещение в индийския ресторант Streatery в Бенетс Хил, Бирмингам.

Кралска военновъздушна база, Йовилтън, Съмърсет, 2023 г.

Снимка: Getty Images

Принцесата участва в тренировъчно упражнение с екипажа на авиостанцията. Докато Кейт беше притеснена и ентусиазирано надуваше спасителна жилетка, започна да се смее с глас.

„Казах на принцесата, че може да има малък взрив, защото когато велкрото се разкопчава, се създава лек шум“, обяснява Луиз Евънс-Хюджес, водещ техник по оборудване за оцеляване, който разказва за същия момент малко по-късно.

Тренировка на Англия по ръгби, 2022 г.

Снимка: Getty Images

Принцесата на Уелс се хвърли в тренировка по ръгби на стадион „Туикънъм“ през февруари 2022 г. и избухна в смях, докато участваше в подреждането.

„Само си представете, всеки, който някога е опитвал, да се хвърли в лайн-аут, ако никога не си го правил преди“, коментира бившата ръгби звезда Майк Тиндал, който е женен за братовчедката на принц Уилям, Зара.

Сухопътен яхтинг, Сейнт Андрюс, Шотландия, 2021 г.

Снимка: Getty Images

Уилям и Кейт се върнаха в Сейнт Андрюс през май 2021 г. – малко след десетата годишнина от сватбата им. Двойката се опита да кара сухопътна яхта, но силно ветровитият ден на плажа предизвика силният смях на Кейт.

Ветроходна регата за купата на краля, 2019 г.

Снимка: Getty Images

Отборът на Кейт беше дисквалифициран от регатата за Купата на краля, когато лодката им започна надпреварата твърде рано. И, разбира се, Уилям не можа да се сдържи да не се подиграе със съпругата си.

Благотворителен мач по поло, 2019 г.

Снимка: Getty Images

Принц Луи, тогава на 14 месеца, държи майка си Кейт, докато се върти около крака й. Комичният момент за Кейт е, когато се засмя на малкия си син, когато той пробва слънчевите ѝ очила.

Парад за Деня на Свети Патрик, 2018 г.

Снимка: Getty Images

Докато подарява стръкове трилистник на войниците от 1-ви батальон на Ирландската гвардия в Хаунслоу, Кейт, която по това време беше бременна с принц Луи, разведри обстановката със заразителния си смях.

Кралска обиколка на Швеция, 2018 г.

Снимка: Getty Images

Кейт е известна почитателка на спорта и по време на посещението си в Стокхолм през 2018 г. тя и Уилям опитаха силите си в хокей на банди. Състезателната Кейт бързо се впусна в забавлението, като се съревноваваше със съпруга си в дузпите. Тя имаше три шанса да вкара гол и успя да го направи, докато принц Уилям вкара два от трите, което го направи победител!

Кралска обиколка на Бутан, 2016 г.

Снимка: Getty Images

По време на кралската обиколка на Бутан през 2016 г. Уилям и Кейт се включиха в играта на националния спорт на страната – стрелба с лък. Кралската особа изпадна в истерия, когато стрелата ѝ улучи целта. 

Благотворителен форум с принц Уилям и принц Хари, 2015 г.

Снимка: Getty Images

Лицето на Кейт е комедийно злато в тази снимка! На Форума за благотворителност в Лондон кралските особи играха Welly Wanging, която включва хвърляне на обувки по пластмасов модел с надеждата той да се преобърне. Състезателите Уилям, Кейт и Хари се опитаха да го направят, като тогавашният херцог на Кеймбридж се оказа шампион.

Нотингам с кралица Елизабет II, 2012 г.

Снимка: Getty Images

Тогавашните херцог и херцогиня на Кеймбридж се присъединиха към кралица Елизабет II по време на посещението в Нотингам по случай Диамантения юбилей през 2012 г. Снимка от момент, в който Кейт се кикоти с Нейно Величество.