Тази година Кейт Мидълтън загърби традиционните за Коледа цветове – зелено и червено. За празничната църковна служба в Сандрингам принцесата на Уелс се появи в шикозен син тоалет.

Снимка: Getty Images

Под синьото палто с широк колан тя бе облякла черно поло.

Снимка: Getty Images

Съпругата на престолонаследника принц Уилям бе също така със синя шапка и велурени тъмносини ботуши до коляното с високи токчета.

Снимка: Getty Images

Кейт бе с диамантени обеци, които поразително приличат на годежния й пръстен, принадлежал в миналото на майката на Уилям – принцеса Даяна.

Снимка: Getty Images

Принцесата на Уелс измина пътя до църквата хванала за ръка дъщеря си Шарлот, която бе много елегантна с тъмнозеленото си палто.

Снимка: Getty Images

Принц Уилям и синът му Джордж бяха в сини костюми, но овациите за пореден път обра най-малкото дете на кралската двойка – петгодишният принц Луи. Усмихнат и със зачервени бузи той вървеше хванал за ръка втората си братовчедка Миа Тиндал, дъщеря на Майк и Зара Тиндал.

Снимка: Getty Images

В коледния ден Кейт и Уилям зарадваха почитателите на монархията с нова снимка от коледната фотосесия на семейството.

Снимка: Getty Images

Черно-белият кадър на фотографа Джош Шинър ни показва трите деца на семейството, седнали и прегърнали се.

На очарователния кадър Луи и Шарлот са с гуменки. Принцесата е с дънки, а малкият Луи е с къси панталони, какво повелява традицията още от времената, когато само най-заможните и високо поставени в обществото хора са можели да си позволят покупката на къси панталони за децата.