„Имам рожден ден. Обичам Ви!“ – написа Камелия в полунощ и публикува видео, в което виждаме как приятелят й Цветин отваря бутилка шампанско.

Само преди седмица певицата отбеляза 26 години от първата им целувка.

Снимка: instagram.com/kamelia_official

„Днес мама и тати празнуват 26 години от първата им целувка. Да са живи и здрави, и да се обичат. На всички вас, много любов и здраве“ – гласеше текстът към снимката на щастливото семейство, събрала над 23 000 харесвания.

Снимка: instagram.com/kamelia_official

„Когато бяхме деца, на рождените дни нямаше балони и снимки в Инстаграм, но пак беше весело. Спомням си тортата със свещичките и приятелчетата. Бих откроила 18-ия ми рожден ден, когато се почувствах пораснала и специална“ – така Камелия отговори на въпроса ни преди точно една година за спомените от детските празници.

Изминалата 2023-а бе знаменателна за 53-годишната певица от Чипровци. Навръх Великден тя обяви, че е станала майка.

Момченцето се казва Баян и донесе много радост на родителите си.

„Човек, когато желае, не се отказва от мечтите си. Това беше една моя много голяма лична битка – да стана майка, в продължение на 15 години. Мога спокойно да кажа, че съм преживяла всичко. Опитах всичко. Имаше моменти, в които страдах – физически и психически. Беше свързано с много загуби, много надежди и много болка. Изпитах радости за кратко, както и доста разочарования. Изпитах и това да се намразя, да завиждам. Изпитах цялата палитра от емоции и чувства, които човек е способен да изпита. Но не се отказах“ – призна изпълнителката на "Луда по тебе" пред bTV.

Тя добави, че в България над 150 000 двойки имат трудности да станат родители.

„Понякога жената има друго заболяване, заради което е махнат детеродният орган. Тя има генетичен материал, но не може да стане майка. В съседните държави са решени тези казуси, а тук не. Хората се отказват, пропиват се, понякога посягат си на живота си, защото са отчаяни, че не могат да станат родители. Трябва да се приемат нужните закони. Хубаво е да имаме повече българчета“ – призова Камелия.