„През декември работих всеки ден, покрай Йордановден и Ивановден също имах ангажименти, затова тази вечер ще празнувам вкъщи само с любимия. Обичам да поливам празника дълго време и може в следващите дни да се видя с приятели, но днес ще почивам у дома“ – сподели Камелия пред LadyZone.bg.

Сутринта тя е получила от Цветин два големи букета с лалета и зюмбюли. Какъв е подаръкът ще стане ясно привечер, но Камелия допълни, че сърцето на Цветин всъщност е най-големият дар. Двамата са заедно вече 25 години.

„Когато бяхме деца, на рождените дни нямаше балони и снимки в Инстаграм, но пак беше весело. Спомням си тортата със свещичките и приятелчетата. Бих откроила 18-ия ми рожден ден, когато се почувствах пораснала и специална“ – така Камелия отговори на въпроса ни за спомените от детските празници.

В края на миналата година излезе клипът й „Всичко дадох“.

„Снимахме в едно трамвайно депо до Централна гара. Беше доста студено и натурално запуснато. Всичко беше ръждясало и в паяжини“ – спомни си певицата. 

Един от най-големите й хитове за миналата година бе „План Б“ с Торино и Пашата. Наскоро тримата пуснаха още една песен „Казанова“.

„План Б“ стана голям хит и нормалното развитие бе да издадем ново парче. Според мен песента е по-подходяща за лятото, но се съобразих с желанието на Торино и Пашата да изезе сега“ – коментира Камелия. 

Какво сподели тя през месец май за Цветин и за съвместната си работа с Торино и Пашата – вижте тук: