Камелия публикува в Инстаграм снимки, на които е с къса черна коса и черни очила. „Kamelia Bond…“ – написа 51-годишната певица от Чипровци, а последователите й се разделиха в оценките си.

От „Неочаквана комбинация, но ти ходи. Подмладява и освежава“ до „Толкова красива жена беше, но с тези промени се съсипа“. И от „Божествено красиво деколте“ до „Вече сте като по калъп направени всички. Няма никаква персоналност, суета на суетите и много сериозни комплекси! Хората ви харесват каквито сте, защо е нужно да се правят такива драстични промени! Дай му на един човек пари и му гледай сеира. После не се сърдете, като ви квалифицират като скъпи компаньонки!“

„Нямам носталгия към хитовете от началото на века, защото носталгията е към нещо, което ти липсва, а аз и сега имам хитове. Тогава времената бяха романтични, сега са по-динамични. Попфолкът се промени, защото сега хората имат много информация за всичко. Това не ме уморява, защото мисля, че се адаптирам успешно“ – сподели Камелия в "Шоуто на Николаос Цитиридис" през месец май.

Тя добави, че повечето артисти се сливат с образа си, а така се губи човешкото в тях.

„На сцената съм една, а без грим и с анцуг съм другата Камелия. Между другото, Цветин ми каза, че без грим повече ме харесва“ – призна певицата. Интервюто можете да си припомните тук: