"Имам рожден дееееен!" - изкрещя неколкократно певицата Камелия, докато наливаше шампанско в чашата си. Тя сподели видеото, в което е в особено добро и приповдигнато настроение в профила си в Инстаграм. 

"За вас от мен, а поздравленията приемам през целия ден!" допълни тя в поста си. 

Камелия бе облечена в черен тоалет с оскъдна дължина, а визията й бе допълнена от диадема с акцент от пера. 

Видимо щастлива от рождения си ден, Камелия си пожела да е жива и здрава. Феновете й я засипаха с хиляди коментари под постовете й във Фейсбук и Инстаграм. За часове в двете социални мрежи пожелания й написаха общо над 2000 души. 

Певицата е родена на 10 януари 1971 г. в град Чипровци. Дебютира в музиката на 11-годишна възраст, като солист на училищния хор. В родния си град обаче се появява в публичното пространство, като става победител в организираните по това време конкурси за красота „Мис Чипровци“ и „Мис Монтана“.

1997 е годината, в която Камелия започва сериозната си музикалната си кариера. Тогава подписва договор с музикална компания и популярността й нараства значително. 

Песента й „Ти си“ е първият черно-бял клип в попфолка. 

Албумът й „Златна рибка“ е обявен от Българската асоциация на музикалните продуценти (БАМП) за златен по продажби. 

Парчето "Минута живот" става една от най-успешните поп фолк песни през лятото на 2016 година с над 1 милион реални гледания в сайтовете за видео споделяне.

Камелия е и един от треньорите в "Гласът на България".