Меги Димчева, позната на зрителите на bTV като водещ на едно от най-дълголетните предавания в родния ефир – „Търси се“, сподели любопитни детайли от последното издание на своя спектакъл „Чудесата в нас“, който тя създаде в тандем с певеца Борис Илиев.

На събитието в Шумен специални гости бяха артистичното семейство Мариана Попова и Веселин Плачков.

„Когато се чувства изгубена, Мариана обича да ходи в една градинка в „Овча купел“. Градинката на детството й. Единственото пространство, което строежите не са превзели. Сяда на една пейка с кафе в ръка и се връща към себе си. Това е нейното място за връщане. А когато завела после и дъщеря си, тя я попитала: "Мамо, защо плачеш?". И до днес ходи там, когато се изгуби“ – разказва Меги Димчева.

Снимка: facebook.com/megi.dimcheva

 

„Чудесата в нас“ е спектакъл-преживяване, в който древните духовни практики от йога, медитациите, себепознанието, любовта към себе си и хората достигат до публиката чрез изкуството! Това са най-обичаните и нежни български песни, техните стихове, поезията като най-силно вдъхновение и текстове за медитации, написани от Меги Димчева и провокирани от собствените й търсения.

Снимка: facebook.com/megi.dimcheva

„Весо всяка сутрин става в 4-5 часа. И това е времето за неговото връщане към себе си. Бори се с емоциите си, приема ги, заобичва предизвикателствата, опознава се, търси се, променя се. Неговото време е това. После става онзи, който иска другите да видят. Не може без Мариана. Липсва му. Без нея е друг. Защото все нямат време да са само двамата… Дойдоха от Варна. Уморени. И в 22 часа тръгнаха за Гоце Делчев. Заредени. Благодаря им, че споделиха себе си. Притихнаха. И държаха ръцете си през цялото време!“ – споделя за спектакъла Меги Димчева.

Снимка: facebook.com/megi.dimcheva



Повече за нейното ново амплоа след края на предаването „Търси се“ вижте тук:

През септември Мариана Попова и Веселин Плачков отпразнуваха 8 години заедно.

„Любовта е красива, когато е чиста и честна, когато често се отказваш от себе си в името на другия! След 8 години отглеждаме детето на любовта Екатерина, 2 кучета и коте. За 8 години нито веднъж не допуснахме дори и намек, мисъл за трети човек“ – призна тогава певицата.

Повече по темата вижте тук:

 

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK