Хари и Меган потвърдиха, че бъдещата им фондация ще се нарича Archewell. От името на сина им Арчи (Archie), който на 6 май ще навърши една година.

Херцозите на Съсекс бяха принудени да разкажат за името, тъй като британският вестник "Телеграф" (The Telegraph) се е сдобил с ценната информация и я публикува.

„Arche“ на гръцки означава „източник на действие“ (source of action). Оттам се вдъхновихме за името на сина ни Арчи (Archie). Archewell комбинира древна дума за сила и действие и well, което е извор, източник. Ще дадем старт на фондацията си, когато настъпи подходящият момент“ – споделят Меган и Хари в съобщение до медиите.

Според The Telegraph двамата са подали в САЩ документи не само за регистриране на неправителствена организация, но и за търговска марка със същото име. По този начин те ще си гарантират, че никой няма да злоупотреби с думата Archewell.

Според източници на списание PEOPLE, Меган и Хари остават позитивно настроени за бъдещето въпреки надвисващата над света икономическа криза.

В момента младото семейство е в родния град на Меган – Лос Анджелис.