Евгени Генчев, главният герой във втори сезон на "Ергенът", сподели емоциите си от стадион „Христо Ботев“ в родния Пловдив.

„Почти 30 години!
Толкова време е минало, откакто за първи път бях на този стадион. Баща ми ме взе да гледаме мач на Ботев (Пловдив). Беше вълнуващо“ – спомня си пианистът.

Снимка: Instagram.com/evgenygenchev/

 

Баща му Танко също се появи в "Ергенът" заедно с майка му Светла. Родителите на Евгени участваха в последния епизод на сезона, когато се срещнаха с двете финалистки Елена и Валерия.

Снимка: bTV Media Group

„Бях забравил наистина колко вълнуващо е. Енергията, която наелектризира трибуните и те завладява... Бях забравил как спортът, както музиката, има свойството да ни обединява. Да ни сближава. Да ни кара да се чувстваме едно цяло. Наистина е нещо незаменимо. Благодарен съм за това напомняне“ – обобщава емоциите си Евгени.

„Много правилно изказване от правилното място!“ – коментира негов последовател.

От спомена става ясно, че Евгени е бил на 5-6 години, когато е посетил за първи път стадион „Христо Ботев“. През юни той навърши 35 и отпразнува рождения си ден сред природата.

Снимка: Instagram.com/evgenygenchev/

„Направих още една обиколка около слънцето. Не исках да го отбелязвам с парти. Не исках да е на маса с ядене и пиене в центъра на всичко.

Исках да е навън. Да е преживяване. Да съм в движение. Да е сред природата. Нашата природа. Да усетя слънцето, земята, водата, гората.

Снимка: Instagram.com/evgenygenchev/

Прекарах последните 48 часа в преходи в Стара планина и Рила. Извървях около 40 км баири. Краката ми са леш. Чувствам се изморен и същевременно зареден. Не, в случая това не е противоречие!“ – сподели тогава Евгени Генчев.

Припомняме, че Ботев (Пловдив) се завърна на своя стадион след 10-годишно изгнание на базата в Коматево. Новият стадион „Христо Ботев“ е най-модерното съоръжение у нас. "Колежа" бе открит с мача Ботев – Левски на 29 април 2023 г.

На откриването пяха Д2, Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“.

 

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK